Heroimage

Helgekurs med Gerard Waegeneire

lør. 11 - søn. 12 mars 2023
Tema: «Hjelp til bilder du ikke får til»

Ikke medlem i Bærum malerklubb enda? Dette kurset kan du delta på uten å være medlem.
Les mer under Påmelding nedenfor.

Om Gerard

Gerard er fransk, men har oppholdt seg i Norge i mer enn 30 år og har sin utdannelse fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og Statens Kunstakademi. Hans egne arbeider er gjerne kraftige i uttrykk og farger, men raffinert velordnet og gjennomtenkt.
gerard-kunstmaler.net

Om kurset

Ta gjerne med 2-3 bilder du trenger hjelp til. Det kan være akryl, akvarell eller olje.

Ta med bilder som du strever med, opplever som problematiske og som du har lagret bakerst i skapet!Du får hjelp til å finne løsninger og kanskje en vei videre.

Lørdag starter vi med en kort lysbildevisning om komposisjon, form og rytme. Søndag snakker vi, og ser på bilder om å skape, form språk (style).

Materialer

Alle kursdeltakere tar med de materialene de ønsker å bruke, f. eks.: maling, pensler, plasttallerkener, tørkepapir, rensemidler, medier, kull, blyant, viskelær, papir, lerret, notatbok, penn, osv.
Om du ønsker å bruke oljemaling, må du bruke løsemidler som ikke avgir helsefarlige gasser. Det er flere alternativer å få kjøpt. Flere av våre lærere har stor erfaring i bruk av løsemidler og kan derfor gi råd om mulige alternativer.

Lunsj og kaffekopp

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.

Hvis du ikke er medlem og ønsker å delta på et av våre helgekurs, kan vi tilby deg et prøvemedlemskap. Det vil si at du ikke trenger å bestemme deg for om du ønsker å bli medlem før etter kurset. For å delta på andre aktiviteter i Bærum Malerklubb må du være medlem og betale en årlig medlemskontigent. Les mer om hva vi kan tilby våre medlemmer.

Arrangement

Påmelding stenger 11.03.2023 23:55

Sted
Bærum malerklubb

Billetter

Type
Pris
Velg

Helgekurs med Gerard Waegeneire
11.03.23 - 12.03.23
Kr 1 450,00