Heroimage

Kulltegning med Roar Kjærnstad (en kveld)

ons. 15 februar 2023

Kl. 18:00-21:00

Kurskvelden er for alle som er interessert i å lære mer om det å tegne med kullstift. Du trenger ikke ha noen erfaring fra før eller tegneferdigheter.

Om Roar

Roar er utdannet ved Nansenskolens Kunstlinje på Lillehammer og ved Royal Art Academy i Antwerpen. Han maler figurativt og bruker mest olje-egg-tempera, samtidig som han arbeider også med akvarell, olje, tegning, tresnitt og mer. Hvis noen kunne tenke seg å prøve olje-egg-tempera, underviser han gjerne i det. Det er en spennende og sjelden brukt teknikk hvor man kan blande tørrpigmenter og/eller tubefarger med en emulsjon av olje og egg til man får tempera. Olje-egg tempera maleri er karakterisert av en flott silkeaktig glans.
kjernstad.com
Facebook
Instagram

Om kurset

KVELDEN STARTER MED AT ROAR KJÆRNSTAD HOLDER EN TEGNE SEANSE MED KULLSTIFT I 10 MINUTTER.


Teknikken med kullstift handler om å beholde lyset, kontraster, dekke til og åpne opp. Du kan skape teksturer og romvirkning som få andre teknikker kan gjennom tynne strekker og skravere. Teknikken passer like bra til figurative som abstrakt motiver.

Med kull er det alltid noe nytt å utforske.

 

 

 

Materialer

Ta med «Fritt valgt bilde» som du vil tegne, portrett, landskap eller et abstrakt motiv.
Kull, knettgummi, myk pensel, klut.

Malerklubben:holder Fiksativ. Roar holder papir.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.

Arrangement

Påmelding stenger 15.02.2023 23:59

Sted
Bærum malerklubb

Billetter

Type
Pris
Velg

Kulltegning med Roar Kjærnstad
ons. 15.02. 18:00 - 21:00
Kr 500,00