Heroimage

10 ukers aterlierfelleskap med Roar Kjærnstad

ons. 18 januar - ons. 22 mars 2023

Kl. 10:00-14:00

Om Roar

Roar er utdannet ved Nansenskolens Kunstlinje på Lillehammer og ved Royal Art Academy i Antwerpen. Han maler figurativt og bruker mest olje-egg-tempera, samtidig som han arbeider også med akvarell, olje, tegning, tresnitt og mer. Hvis noen kunne tenke seg å prøve olje-egg-tempera, underviser han gjerne i det. Det er en spennende og sjelden brukt teknikk hvor man kan blande tørrpigmenter og/eller tubefarger med en emulsjon av olje og egg til man får tempera. Olje-egg tempera maleri er karakterisert av en flott silkeaktig glans.
kjernstad.com
Facebook
Instagram

Om kurset

Dette kurset er et lav-terskel-tilbud til dere som har lyst til å male i fellesskap. Roar vil være tilgjengelig for korrektur og veiledning på fem av de ti kursdagene.
Korrektur vil holdes kursdag 1, 3, 5/6, 8 og 10 (gruppen kan sammen med Roar bestemme om det passer best å ha korrektur kursdag 5 eller 6).
Deltakerne kan ta med flere bilder til korrektur. De andre formiddagene møtes dere uten lærer og maler på egenhånd.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.

Arrangement

Påmelding stenger 18.01.2023 23:59

Sted
Bærum malerklubb

Billetter

Type
Pris
Velg

10 ukers atelierfelleskap
18.01.23 - 22.03.23
Kr 1 800,00
Salg avsluttet
Få plasser